Σερβία-Αυστρία: Στον πάγκο ο Ραντζέλοβιτς

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Εθνικής ομάδας της Σερβίας με την αντίστοιχη της Αυστρίας.

Στη «μάχη» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ιταλία ρίχνεται η Εθνική Ελπίδων ομάδα της Σερβίας. Είναι ένα ματς που περιμένουν με ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι η παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.

Ο νεαρός εξτρέμ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Ραντνίσκι Νις στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Ραντζέλοβιτς δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας για το ματς με την Αυστρία. Ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού τα ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως σε σύστημα 4-3-3 ο Λάζαρ δεν θα παίξει από την αρχή.

Είναι κανονικά στον πάγκο ο νεαρός ακραίος επιθετικός, ο οποίος θα παίξει από την αρχή αν το σύστημα μετατραπεί σε 4-2-3-1. Σε αυτό το τουρνουά έχει μάτια και ο Ολυμπιακός, αφού πολλά ταλέντα απ’ όλη την Ευρώπη δίνουν το παρών.

Στον πάγκο βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός, ο Μάρκοβιτς, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα