Copa America 2019: Αργεντινή – Παραγουάη 1-1 και τώρα... τρέχουμε Λιονέλ (vid)

Τα σενάρια πρόκρισης και οι συνδυασμοί που στέλνουν την Αργεντινή στην επόμενη φάση

Copa America 2019 και άλλη μια γκέλα για την Αργεντινή, αυτή τη φορά κόντρα στην Παραγουάη. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του, μετά την ήττα από την Κολομβία στραβοπάτησαν και στο δεύτερο ματς της διοργάνωσης.

Έμειναν στο 1-1 με την Παραγουάη και μάλλον λένε και πάλι καλά καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισαν λόγω VAR.

Απογοητευτική και πάλι η Αργεντινή σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς. Οι Παραγουανοί πήραν το προβάδισμα στο 37' με τον Ρίτσαρντ Σάντσες. Στο 57' η Αργεντινή κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR, το εκτέλεσε ο Μέσι και ισοφάρισε. Στο 62' η Παραγουάη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Αρμάνι απέκρουσε.

Ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75, νωρίτερα ο Μαρτίνες, το 1-1 έμεινε και πλέον η Αργεντινή άρχισε το... ψάξιμο και τους υπολογισμούς.

Για να προκριθεί πρέπει να νικήσει το Κατάρ και να μην κερδίσει η Παραγουάη την Κολομβία στην τελευταία αγωνιστική.

To πανόραμα του Copa America: Αποτελέσματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα

Ακόμη και αν νικήσει η Παραγουάη, η Αργεντινή με νίκη θα ελπίζει να περάσει ως καλύτερη τρίτη, ανάλογα με το τι θα γίνει στους άλλους ομίλους.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Κάσκο, Πετζέρλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Περέιρα (46’ Αγκουέρο), Λο Σέλσο, Παρέδες, Ντε Πολ (87’ Σουάρες), Μέσι, Μαρτίνες (67’ Ντι Μαρία).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμεζ, Αλόνσο, Αρθαμέντια, Γκονζάλες (90’ Εσκομπάρ), Σάντσες, Ρ. Ρόχας, Μ. Ρόχας, Αλμιρόν (86’Ορτίθ), Σανταντέρ (72’ Ρομέρο).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα