Αζερμπαϊτζάν - Κροατία 1-1: Γκέλα στα γενέθλια του Μόντριτς (vid)

Η Κροατία άφησε δυο βαθμούς στο Μπακού αφού έμεινε στο 1-1 με το Αζερμπαϊτζάν και δεν κατάφερε να κάνει το αποφασιστικό πρόκρισης στους ομίλους του Euro 2020.

Οι Κροάτες έμειναν στο 1-1 με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού και δεν κατάφεραν να αποσπαστούν στη βαθμολογία του 5ου ομίλου από τους Ούγγρους και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Euro 2020.

Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν αφού άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα Μόντριτς στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη με την Κροατία να «κάθεται» πάνω σε αυτό το σκορ και να το πληρώνει αφού ο Ταμκίν Χαλιλζάντα που είχε περάσει αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους σκόραρε μετά από εξαιρετική ενέργεια και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Κροατία τώρα είναι πρώτη με 10 βαθμούς στον 5ο όμιλο ενώ η Ουγγαρία ακολουθεί με 9 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Το Αζερμαϊτζάν πήρε τον πρώτο του βαθμού αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Αζερμπαϊτζάν: Μμπαλαγιέβ, Ε. Ναζίμ, Π. Πασάεβ (Τ Καλιλάτζε, 46), Μ Μεντβέντεν, Μ Μουσαφαζάντα, Α Κρίβοτσουκ, Γ Γκαράγεφ, Κ. Χουσεϊνοφ Ε. (Μαχμούντοβ 60), Μ. Μαντάτοφ, Σ. Ραμίλ, Ν. Ναζάροφ (Εγιούμποβ 90), Ραχίμορ Σαχριγιάρ.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Κ. Μπάρτολετς (Τ. Μπρεκάλο 76), Ντ. Λοβρέν, Ντ. Βίντα, Μπ. Μπάρισιτς, Λ. Μόντριτς, Μ. Μπρόζονιτς, Α. Ρέμπιτς (Ο.Μισλάβ 86), Ν. Βλάσιτς, Ιβ. Πέρισιτς, Μπ. Πέτκοβιτς


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα