Ολυμπιακός: Στην εθνική Σενεγάλης ο Μπα, κλήσεις και για Σα, Σεμέδο, Σισέ

Για πρώτη φορά ο Ουσεϊνού Μπα κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Στον Ολυμπιακός έφτασαν κλήσεις και Σα, Σεμέδο και Σισέ.

Ο Μάρτης είναι γεμάτος παιχνίδια για τον Ολυμπιακό έχοντα υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι αγώνες των Εθνικών ομάδων που έχουν ως αποτέλεσμα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να μην έχουν το περιθώριο ξεκούρασης.

Στον Ολυμπιακό έφτασε χθες κλήση για τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα οι Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Η ομάδα της Ιβηρικής θα αντιμετωπίσει στις 27 Μαρτίου εκτός έδρας το Βέλγιο και στις 30 Μαρτίου θα υποδεχτεί την Κροατία.

Στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης κλήθηκαν οι Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα για τα ματς που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Η Σενεγάλη στις 28 Μαρτίου θα υποδεχτεί τη Γουινέα Μπισσαόυ και στις 31 Μαρτίου θα την αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη κλήση του Ουσεϊνού Μπα στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό άνοιξε και η πόρτα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Για τον ίδιο είναι μία σημαντική στιγμή, αφού πλέον βλέπει την προσπάθεια του να ανταμείβεται.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα