Στην προεπιλογή του Κεϊρόζ οι Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ

Ανακοινώθηκαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν τα 35 ονόματα των ποδοσφαιριστών ενόψει του Μουντιάλ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν ανακοινώθηκαν τα 35 ονόματα ποδοσφαιριστών για το Μουντιάλ. Δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά τόσο ο Εσάν Χατζισαφί όσο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 35άδα που ανακοίνωσε ο Κάρλος Κεϊρόζ.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία προεπιλογή και από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα καταλήξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην τελική επιλογή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Χατζισαφί, άλλωστε είναι και αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ιράν, ενώ είναι ποδοσφαιριστής που έχει πολύ σημαντικό ρόλο, αφού χρησιμοποιείται κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ο Ανσαριφάρντ από την άλλη στα τελευταία φιλικά παιχνίδια του Ιράν είχε παίξει πίσω από τον επιθετικό και στα άκρα. Όπως και να ‘χει είναι παίκτης που τον υπολογίζει και λογικά θα είναι και αυτός στην τελική επιλογή. Στην 35άδα που ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιράν υπάρχει και το όνομα του Μασούντ της ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα