Φαν'τ Σιπ: «Γι' αυτό δεν κάλεσα τον Σάμαρη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ παραχώρησε συνέντευξη στην «A Bola» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην καλέσει τον Ανδρέα Σάμαρη στα περασμένα ματς της Εθνικής. 

Συνέντευξη στην «A Bola» παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην καλέσει τον Ανδρέα Σάμαρη στα πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης».

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κλήθηκε από το πορτογαλικό Μέσο να μιλήσει για τον άσο της Μπενφίκα και να εξηγήσει την απόφασή του να μην τον έχει μαζί του στα ματς της Εθνικής.

«Του τηλεφώνησα μετά το παιχνίδι στο οποίο ουσιαστικά χάσαμε τις πιθανότητες που είχαμε να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Του είπα ότι θα κοιτάξουμε και άλλους παίκτες. Και αυτός εκείνη τη στιγμή δεν είχε πολλά παιχνίδια με την Μπενφίκα. Στα τελευταία παιχνίδια πριν από την πανδημία γνωρίζω ότι έπαιζε ξανά», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός κόουτς και συνέχισε:

«Πήραμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε άλλους παίκτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Σάμαρη, έχει καλή πάσα, τόσο διαγώνια όσο και στην πλάτη των αμυντικών. Βλέπουμε όμως και άλλους παίκτες. Δεν λέω ότι δεν θα τον καλέσω ξανά. Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που τα πηγαίνει καλά ανεξάρτητα από την ηλικία του, το επαναλαμβάνω, θα τον καλέσουμε. Θα ήταν χαζό να τον αγνοήσουμε. Και αν κάποιος από τους παίκτες που είδαμε τα πάει καλά, θα έχουμε περισσότερες επιλογές».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα