Η αγκαλιά του Φορτούνη στον Ποντένσε που τον είχε αποκαλέσει "τεμπέλη"!

Ο Κώστας Φορτούνης δεν κράτησε κακία στον Ποντένσε για όσα είχε πει στο παρελθόν και έσπευσε να τον συγχαρεί και να τον αγκαλιάσει μετά το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Πριν από μερικούς μήνες κι ενώ ο Ποντένσε είχε ήδη μεταβεί στο Γουλβερχάμπτον, είχε απαντήσει σε ερωτήματα οπαδών στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για τον Φορτούνη και η απάντηση που έδωσε εμπεριείχε αρκετή δόση κακίας. Τον χαρακτήρισε έναν πολύ χαρισματικό ποδοσφαιριστή, αλλά τον αποκάλεσε και "τεμπέλη", συμπληρώνοντας δε ότι το γνωρίζει κιόλας ο ίδιος ο Φορτούνης.

Ο Θεσσαλός χαφ προφανώς και είχε εκνευριστεί όταν είχε πληροφορηθεί για την ατάκα του πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο, αυτό που έλεγε ήταν ότι ήθελε να δώσει τις "απαντήσεις" εκεί που έπρεπε: Δηλαδή στο γήπεδο...

Στο ματς του "Molineux" κατέθεσε την ψυχή του, από δικά του πόδια δύο φορές ο Ολυμπιακός κόντεψε να ισοφαρίσει και σίγουρα το πρόσημο από την παρουσία του στο Γουλβερχάμπτον ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

Στο τέλος του ματς πάντως ο Φορτούνης έδειξε ότι δεν κράτησε κακία στον Ποντένσε, καθώς έσπευσε να τον συγχαρεί για την πρόκριση και τον αγκάλιασε. Το ίδιο και ο Πορτογάλος, ο οποίος κατάλαβε με τη σειρά του ότι είπε μία... χοντράδα για τον μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο συμπαίκτη του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα