Τα χρήματα που έχασε ο Ολυμπιακός από τον αποκλεισμό

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Γουλβς και εκτός από το ότι έχασε την ευκαιρία μίας ευρωπαϊκής διάκρισης, έχασε και κάποια χρήματα που θα έμπαιναν στο ταμείο του.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει αρκετά στο Europa League. Η ομάδα του Πειραιά μπορούσε να περάσει στο Final 8 και εκεί σε μονά ματς τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν.

Βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" εκτός από το ότι έχασαν την ευκαιρία διάκρισης, έχασαν και την ευκαιρία να βάλουν στο ταμείο τους κάποια χρήματα. Οι Πειραιώτες με την πορεία που διέγραψαν τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη έβαλαν στο ταμείο τους περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα έλαβαν 1,1 εκατ. ευρώ από την πρόκριση επί της Άρσεναλ που ήρθε και με νίκη στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε κι άλλα χρήματα αν άφηνε εκτός της Γουλβς. Η ομάδα του Πειραιά θα λάμβανε 1,5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που περνούσε το εμπόδιο των "λύκων" και μπορεί να μην ακούγεται υπερβολικό το ποσό, αλλά σε μία εποχή που δεν υπάρχουν ούτε τα έσοδα από τα εισιτήρια όλα είναι απαραίτητα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχασε σίγουρα 1,5 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό του από τη Γουλβς. Κατά τα άλλα όποιος προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα εισπράξει 2,4 εκατ. ευρώ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Europa League θα λάβει 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο ηττημένος του μεγάλου τελικού θα βάλει στο ταμείο του 4,5 εκατ. ευρώ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα