Europa League: Η ΑΕΚ «ισχυρή» στην κλήρωση της Τρίτης (1/9)

Στους ισχυρούς της κλήρωσης της Τρίτης (1/9) θα είναι η ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της και γιατί ίσως μπει στο καλό γκρουπ και στα play off του Europa League

Αφού μάθαμε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που είναι η Μπενφίκα, και τις ομάδες που θα φιλοξενήσουν Άρης και ΟΦΗ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, πάμε να δούμε τι γίνεται με την ΑΕΚ.

Η Ένωση θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Και με τη βαθμολογία της θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση της Τρίτης (1/9)!

Ακόμα είναι νωρίς να ξέρουμε -οριστικά- τους υποψήφιους, εκτός κι αν κληρωθεί με την Αλάνιασπορ (κακή κλήρωση) ή τη Σαρλερουά, την Ανόρθωση, τη Σεντ Γκάλεν, τη Βοϊβοντίνα, τη Ριέκα ή τη Σοντερίσκε.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα ξέρει σίγουρα αν θα βρίσκεται στο ισχυρό γκρουπ των play off μετά την ολοκλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου.

Υπάρχουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές. Η ΑΕΚ ψάχνει 5 αποκλεισμούς ισχυρότερων ομάδων από αυτήν στον 2ο προκριματικό γύρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα