ΑΕΚ: Η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν (pic)

Ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (24/9) με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League. Στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα οι Γκαρσία, Σάκχοφ.

Με τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Λιβάι Γκαρσία και τον Γεβχέν Σάκχοφ πετάει η αποστολή της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης για την Ελβετία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί δέκα και το βράδυ στις οκτώ ολοκληρώσει την προετοιμασία της, με προπόνηση στο Κybun Park.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα μετά το τέλος σημερινής (22/9) προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή.

ΑΕΚ: Έκανε δύο αλλαγές στη λίστα της στην UEFA

Στο αεροπλάνο θα μπουν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός είναι ο τιμωρημένος ο Λόπες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα