ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια η αποστολή για το ματς με Λέστερ (pic)

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λιβάγια, Ινσούα η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λέστερ (10/12, 22.00) στην Αγγλία.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Μάσιμο Καρέρα για το ματς της ΑΕΚ με την Λέστερ στην Αγγλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Μάρκο Λιβάγια υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάκωση στην ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε σήμερα και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Λόπες έκανε σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% για να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το ματς με τη Λέστερ.

Στις απουσίες προστίθεται και ο Ινσούα που έχει συμπληρώσει κάρτες και όλα δείχνουν ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο νεαρός Μιτάι.

Εκτός είναι ακόμη οι Τσιγκρίνσκι-Μπακάκης που συνεχίζουν με ατομικό, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Σιμάνσκι.

Κατόπιν τούτου η αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για την Αγγλία, είναι... λειψή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ

Με 23 ποδοσφαιριστες η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με την Leicester City Football Club στην Αγγλία στο πλαίσιο...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα