ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής με Γρανάδα ο Μπίσεσβαρ

Χωρίς τους τραυματίες, τον τιμωρημένο Γιαννούλη και τον Μπίσεσβαρ η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς με την Γρανάδα

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Πάμπλο Γκαρσία σε ότι έχει να κάνει με την ανακοίνωση της αποστολής για το αυριανό (10/12-19.55) εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Γρανάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο λόγος για τον αποκλεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι ο μόνος από τους παίκτες που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα αλλά δεν υπολογίζεται κόντρα στους Ισπανούς.

Εκτός μάχης βέβαια, παραμένουν οι πλάγιοι μπακ Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο, ο κεντρικός αμυντικός Μιχάι που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά και ο αριστερός μπακ-χαφ Γιαννούλης που εκτίει ποινή. Δεν αποκλείεται άλλωστε και σε σχέση με την ενδεκάδα ο Πάμπλο Γκαρσία να επιλέξει την τακτική του ροτέισον από τη στιγμή που ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί στον όμιλο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ουρουγουανός προπονητής στην αποστολή για την αυριανή συνάντηση στην Τούμπα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Λύρρατζχης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα