«Δουλεμένη στην προπόνηση η φάση του Βαλμπουενά» (vid)

Ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες σχολίασε το φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά με την Αϊντχόφεν. 

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και το φάουλ του Βαλμπουενά μίλησε ο Αντόνιο Ενρίκες στη Nova. Ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε ότι η φάση είναι δουλεμένη στην προπόνηση, ενώ στάθηκε στη μετάβαση που πρέπει να γίνει από την Ευρώπη στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι κάτι που όμως έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις αλλαγές. Να αλλάζουμε διοργάνωση και η ομάδα έχει την ικανότητα να το κάνει. Τώρα μετά από μία σημαντική βραδιά στην Ευρώπη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Για το φάουλ του Βαλμπουενά: «Ήταν μία στημένη φάση την οποία είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και συγκεκριμένα μία στημένη φάση που δουλέψαμε χθες το πρωί πριν την προπόνηση. Ήταν κάτι που θέλαμε να δούμε εάν θα πιάσει και επειδή το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με συναισθήματα εκφράσαμε με την αγκαλιά αυτή (με τον Βαλμπουενά) τη χαρά μας που πέτυχε αυτό που είχαμε δουλέψει. Όχι μόνο με τον Ματιέ αλλά και με τον Μπρούμα και όσους μετείχαν εκείνη τη στιγμή στη φάση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα