Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: O Mαρτίνς δύσκολα θα επιφυλάξει έκπληξη στην ενδεκάδα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα προχωρήσει σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία (25/2, 22.00).

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion» (25/2, 22.00).

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι και ο Παπασταθόπουλος θα κάτσει κανονικά στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα της ενδεκάδας, δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό, γιατί φαίνεται ότι η ενδεκάδα που κατέβασε στο 4-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, έχει το σαφέστατο προβάδισμα για να κατέβει και στην Ολλανδία.

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, οι δέκα και ο Σεμέδο αντί του Παπασταθόπουλου. Ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα διαφέρει σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου.

Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται λοιπόν να αλλάξει το 4-3-3, θα παρατάξει τον Σα στα γκολπόστ, τους Λαλά, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας, τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά τριάδα στα χαφ, τους Βαλμπουενά (έχει πιθανότητες ο Φορτούνης) και Μπρούμα στα δύο «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης θα δεσπόζει η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαρτίνς όπως εξήγησε και στη συνέντευξη Τύπου, δεν πρόκειται να κατεβάσει έναν Ολυμπιακό που θα παίξει παθητικά, καθώς αν μία ομάδα κυνηγάει πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν, στο τέλος την πατάει.

Θα κοιτάξει από την αρχή, εφόσον γίνεται, να αιφνιδιάσει την Αϊντχόφεν, να την ρίξει στα... σχοινιά και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του απέναντι στους αρκετά φιλόδοξους και παράλληλα υπερόπτες Ολλανδούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα