Σωκράτης: «Ποιοτική η Άρσεναλ, αλλά έχουμε πιθανότητες» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρει ξανά απέναντι του την Άρσεναλ σε νοκ άουτ φάση του Europa League.

Είναι λίγες οι ημέρες που φορούσε έβγαλε τη φανέλα της Άρσεναλ για να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν πρόλαβε να φύγει από το Emirates και θα επιστρέψει σύντομα, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο OlympiacosTV για το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά θα βρει ξανά στο δρόμο της την Άρσεναλ και τόνισε αρχικά: «Είναι κάτι ξεχωριστό γιατί μέχρι πριν από ένα μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί το περσινό».

Όσον αφορά στις διαφορές που έχει η φετινή με την περσινή Άρσεναλ είπε: «Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, αλλά υπάρχουν και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε για να τους κάνουμε ζημιά».

Για το που μπορεί να κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στα δύο ματς σχολίασε: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θα πρέπει να τα δούμε σαν δύο ξεχωριστά παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει στο νου την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και μία καλή ημέρα, πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα