Κανείς δεν μπορεί να το ξεχάσει, Μικέλ Αρτέτα!

Για σκληρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, για αντίδραση της Άρσεναλ και για αξέχαστη και οδυνηρή εμπειρία μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα. Άλλο πέρυσι, άλλο φέτος ήταν το μήνυμά του. Ποιος ξέρει, μπορεί. Μπορεί και όχι...

Με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, με κυνισμό και δίχως «στολίδια», ο Μικέλ Αρτέτα είπε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (11/3-22.00), αυτό που ο ίδιος και όλοι στην ομάδα του αισθάνονται. Πίκρα και απογοήτευση για τον περσινό αποκλεισμό. Για το γκολ του Ελ Αραμπί, για τη χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ. Για τον θρίαμβο της ελληνικής ομάδας και την ταπείνωση της αγγλικής.

Πώς να ξεχαστεί άλλωστε; Η Άρσεναλ ήταν εξ΄αρχής το φαβορί. Νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας. Η πρόκριση ήταν δική της. Σοκαρίστηκε με το γκολ του Σισέ και την παράταση. Συνήλθε και ισοφάρισε, άρα η πρόκριση ήταν πάλι δική της. Ο Ελ Αραμπί έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν απάντησε. Η πρόκριση δεν ήταν πια δική της. Έκανε φτερά.

Πώς να το ξεχάσει κι ο Ολυμπιακός; Σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκριση, με τέτοια ανατροπή. Μια ανεπανάληπτη βραδιά που «χτίστηκε» με κόπο. Και στο πρώτο παιχνίδι και με την υπέρβαση στον επαναληπτικό. Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Μικέλ Αρτέτα εκείνο το παιχνίδι και την έκβαση που είχε σε βάρος της ομάδας του. Λογικό να θέλει τώρα εκδίκηση.

Δεν μπορεί, όμως, να το ξεχάσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι παίκτες του. Εκείνοι που υπέγραψαν πέρυσι έναν τεράστιο άθλο. Ένα χρυσό παράσημο στην καριέρα τους και στην ιστορία του συλλόγου που υπηρετούν. Πώς να το ξεχάσουν; Λογικό είναι να θέλουν να το επαναλάβουν! Και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το παν γι΄αυτό...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα