Έντεργκααρντ: «Ήθελα να σκοράρω στο σουτ που έκανα!»

Το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Άρσεναλ πέτυχε ο Μάρτιν Έντεργκααρντ ανοίγοντας το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σ' αυτό χαρακτηρίζοντας το 1-3 στο «Καραϊσκάκη» ως  «μεγάλη νίκη»

Όλα τα φώτα στραμμένα στον Μάρτιν Έντεργκααρντ ήταν στην Άρσεναλ αφού όχι μόνο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με 3-1, επί του Ολυμπιακού, αλλά και... λογαριασμό σκοραρίσματος στους «κανονιέρηδες».

Ο δανεικός, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Νορβηγός άσος δεν είχε ξανασκοράρει και ρωτήθηκε για τη φάση που νίκησε τον Σα: «Ήθελα να σκοράρω κι ευτυχώς ήταν καλό σουτ και μπήκε μέσα...»

Όσο για την προσαρμογή του στην Άρσεναλ είπε: «Είμαι χαρούμενος εδώ κι αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μ' όλα»

Πέραν της επί προσωπικού αναφορά για την επικράτηση της ομάδας του είπε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας με 3 γκολ εκτός έδρας. Ωστόσο είναι μόνο το πρώτο...ημίχρονο του ζευγαριού. Πάντως η νοοτροπία της ομάδας ήταν εκπληκτική. Δείξαμε χαρακτήρα κι επανήλθαμε. Όταν έγινε το λάθος αντιδράσαμε. Αυτό είναι ομαδικό πνεύμα. Όταν κάποιος κάνει λάθος οι υπόλοιποι ν' απαντούν ομαδικά.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα