ΑΕΚ: «Τρέχει» να δηλώσει Αράουχο και Βράνιες ενόψει Βελέζ

Η ΑΕΚ θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να δηλώσει τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες στην ευρωπαϊκή της λίστα ενόψει των αγώνων με την Βελέζ.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βελέζ (22/7, 21:30) για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League πλησιάζει και η Ένωση θέλει να συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή της λίστα τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21/7), δηλαδή την παραμονή του αγώνα και στόχος είναι να τεθούν αμφότερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Αραούχο είχε μείνει αρχικά εκτός, επειδή το δελτίο του δεν είχε ακόμα εκδοθεί. Εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, θα συμπεριληφθεί στη λίστα, χωρίς να αντικαταστήσει άλλον ποδοσφαιριστή. Όσον για τον Βόσνιο, ο Βράνιες θα αντικαταστήσει τον Νεντελτσιάρου.

Η αρχική λίστα της ΑΕΚ στην UEFA ήταν η εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα