Μαρτίνς: «Είναι απαράδεκτο ότι ο διαιτητής δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη φάση της μη αποβολής του Μπαρκόκ για το μαρκάρισμα στον Ρέαμπτσιουκ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη φάση της μη αποβολής του Μπαρκόκ για το μαρκάρισμα στο Ρέαμπτσιουκ και τόνισε: «Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έτσι δείχνουν τα στατιστικά. Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, χάσαμε από τα λάθη μας.

Για τη φάση της μη αποβολής: Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, προφανώς είδε ο διαιτητής το χτύπημα. Οπότε αφού το είδε, είναι απαράδεκτο ότι δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ. Επηρεάστηκε αρκετά ο Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο ημίχρονο από αυτό το χτύπημα. Λυπούμαστε που δεν ελέγχθηκε και το δεύτερο γκολ μέσω VAR.

Για την πρώτη θέση: Δεν εξαρτάται από εμάς η πρώτη θέση. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο ματς για να προκριθούμε και εξαρτάται από τους υπόλοιπους για να δούμε τι θα γίνει με την πρώτη θέση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα