Περέιρα: «Πρέπει να μεγαλώσουμε ως ομάδα»

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και θεώρησε ότι η ήττα στο Καραϊσκάκη οφείλεται και στις απουσίες που είχε.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα μίλησε για όλα όσα συνέβησαν και έχασε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για το τι συνέβη: «Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μια μπαλιά στα τελευταία λεπτά και ένα λάθος αρκεί για να μείνουμε εκτός. Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και να μάθουμε από τα λάθη μας. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά μείναμε εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι είναι αυτή η διοργάνωση, δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοια λάθη. Τώρα πρέπει να επανέλθουμε. Να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό: «Αν είχαμε άλλες λύσεις από τον πάγκο, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ο Γκουστάβο ήταν έξω, ο Βαλένσια έξω, ο Οζίλ έξω. Ήταν δύσκολο σήμερα, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά σήμερα αξιοποίησε την ευκαιρία του που του παρουσιάστηκε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα