Ο Τικίνιο ντύθηκε Χασάν- Ρέαμπτσιουκ, Λαλά θύμισαν Ομάρ, Τσιμίκα

Ο Μαρτίνς επέλεξε την ενδεκάδα που κέρδισε στο ΟΑΚΑ και δικαιώθηκε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Τικίνιο ντύθηκε Χασάν. Ρέαμπτσιουκ, Λαλά θύμισαν Ομάρ, Τσιμίκα.

Τα τελευταία χρόνια ο Χασάν έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά, ο Τικίνιο τον μιμήθηκε με το γκολ στο 90’ και υπέγραψε μια μεγάλη νίκη που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ακόμη και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Μαρτίνς επέλεξε την ενδεκάδα που κέρδισε στο ΟΑΚΑ και δικαιώθηκε, ιδιαίτερα με τις αλλαγές του, αφού ο Βραζιλιάνος πέτυχε το σπουδαίο γκολ και εκτός από το γόητρο έστειλε τον Ολυμπιακό στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω, θα βλέπαμε ότι η ισοπαλία με την Άιντραχτ στον Πειραιά θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα και όλα θα ήταν διαφορετικά. Με το «αν» όμως δεν γράφεται η ιστορία και τώρα ο Ολυμπιακός θέλει νίκη επί της Αντβέρπ και ταυτόχρονα ήττα της γερμανικής ομάδας στην Τουρκία. Βέβαια και οι δυο αντίπαλοί τους είναι αδιάφοροι, αν και η Φενέρ θέλει μια νίκη στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, κι αν τα καταφέρει θα βοηθήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει με καλό κοουτσάρισμα του Μαρτίνς και σπουδαία εμφάνιση από τα ακραία μπακ, που θύμισαν τις εποχές Ομάρ -Τσιμίκα. Η άμυνα του πρωταθλητή είχε πάλι προβλήματα, όπως και ο Παπασταθόπουλος που τραυματίστηκε ξανά και ο Ολυμπιακός έχει πλέον θέμα στα στόπερ του και είναι επιτακτική η επιστροφή του Σεμέδο, τουλάχιστον μέχρι να επανέλθουν όλοι υγιείς.

Η Φενέρ φάνηκε να βολεύεται με την ισοπαλία, αλλά την πάτησε όπως ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ, κι αυτά είναι δανεικά, ιδιαίτερα αν είσαι καλός θα σου τα επιστρέψει κάποια στιγμή η ζωή. Ιδιαίτερα μνεία πρέπει να γίνει και στον Ρέαμπτσιουκ που με το πέρασμα του χρόνου αποδεικνύεται μεγάλο εργαλείο στη μηχανή του Μαρτίνς και αναντικατάστατο.

Δυστυχώς ο λαλίστατος Οζίλ, απουσίασε από το πάρτι του Πειραιά, όπως και από το πάρτι της Πόλης, στο 0-3. Κρίμα, ήταν επίτιμος καλεσμένος...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα