Αταλάντα: Πρόβλημα με Μουριέλ, αμφίβολος για τον επαναληπτικό

Ο Λουίς Μουριέλ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός από το ματς της Κυριακής (20/2, 13:30) απέναντι στην Φιορεντίνα ενώ είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Νέο πρόβλημα στην Αταλάντα με τον Τζιάν Πέρο Γκασπερίνι να βλέπει και τον Λουίς Μουριέλ να τίθεται εκτός λόγω τραυματισμού. Ο 30χρονος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση των «μπεργκαμάσκι» απέναντι στον Ολυμπιακό για το Europa League και θα απουσιάσει δεδομένα από το ματς της Κυριακής (20/2,13:30) στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην Φιορεντίνα. Παράλληλα, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη εάν θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45).

«Είναι μια κακή στιγμή για εμάς. Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο μας έλειψαν οι αμυντικοί μας, τώρα όλοι οι επιθετικοί είναι τραυματίες. Ο Ζαπάτα, ο Ίλιτσιτς, ο Μίραντσουκ, ο Μουριέλ… Είναι κρίμα γιατί αν μείνεις εκτός για 20 ημέρες τότε θα χάσεις αρκετά ματς. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά ήταν ο Πάσαλιτς που έπαιξε σέντερ φορ, την επόμενη φορά μπορεί αν βάλουμε έναν τερματοφύλακα σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο τεχνικός της Αταλάντα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα