Ολυμπιακός: Πόσες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει ο Βαλμπουενά στην Μπρατισλάβα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε τη σφραγίδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Σλόβαν και ήδη άνοιξε κουβέντα για το αν θα ξεκινήσει στον επαναληπτικό της Σλοβακίας (11/8, 21.30). Πόσες πιθανότητες έχει ο Γάλλος να πάρει φανέλα βασικού στην Μπρατισλάβα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κάνως τα απολύτως απαραίτητα για επίπεδο... Βαλμπουενά, κατάφερε στα 38 του χρόνια να βάλει τα γυαλιά σε «κόσμο και κοσμάκη» στο 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι από τα πόδια του έφυγε η μπάλα προτού ο Ελ Αραμπί την στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα του γκολκίπερ των Σλοβάκων. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του Γάλλου άσου, ο οποίος προσπαθεί να ρουφήξει κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής που του δίνει ο προπονητής του.

Αμέσως μετά το ματς με την Σλόβαν άνοιξε μία συζήτηση για το αν θα πρέπει να πάρει φανέλα βασικού στον επαναληπτικό της Σλοβακίας την προσεχή Πέμπτη (11/8, 21.30).

Πόσες πιθανότητες λοιπόν έχει να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν; Και πόσες πιθανότητες έχει ο Βαλμπουενά για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα;

Στο πρώτο ερώτημα θα μπορούσαμε να πούμε από τώρα ότι ουσιαστικά η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη. Επίσης, σοβαρές πιθανότητες έχει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να ξεκινήσει.

Όσο για τον Βαλμπουενά; Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Όχι γιατί δεν τον εμπιστεύεται ο Κάρλος Κορμπεράν. Ίσα-ίσα που ο Ισπανός τού έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, ο Γάλλος απέδειξε και στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Σλοβακίας, ότι όσες φορές μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να εξελιχθεί σε «game changer».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα