Μπορεί και εντελώς άλλη επίθεση ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα

Ο Κάρλος Κορμπεράν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός με εντελώς διαφορετική τριάδα επίθεσης στη ρεβάνς με την Σλόβαν

Δεν είναι σύνηθες, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Να αγωνιστεί δηλαδή ο Ολυμπιακός με εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα ρεβάνς με την Σλόβαν την ερχόμενη Πέμπτη (11/8-21.30) σε ό,τι αφορά την επίθεση. Και να είναι τρεις διαφορετικοί παίκτες στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν στο 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν τροποποιήσεις και στις άλλες γραμμές.

Είναι όμως πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να επιλέξει τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι μετά το γκολ της Σλόβαν και φρέσκαραν επιθετικά τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.

Με την Σλόβαν στο Φάληρο είχαν παίξει από την αρχή στα άκρα οι Μασούρας και Ζινκερνάγκελ και φορ ο Τικίνιο, αλλά τώρα είναι υποψήφιοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος, δηλαδή ο Ελ Αραμπί, ο Ραντζέλοβιτς και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος και τον Βαλμπουενά.

Δεν είναι εύκολο από το ένα ματς στο άλλο μέσα σε μία εβδομάδα ο προπονητής να αλλάζει και τους τρεις επιθετικούς, αλλά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη αν ο Κορμπεράν το επιχειρήσει. Με τον Ελ Αραμπί να βάζει το γκολ από το κόρνερ του Βαλμπουενά που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς. Και με τον Γκάρι να δείχνει όσο έπαιξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και πάντα επικίνδυνος σε κάθε επαφή του. Υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες για τις τελικές αποφάσεις του Ισπανού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα