Ολυμπιακός: Προλαβαίνει τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Γκάρι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί τρεις μυϊκούς τραυματισμούς πριν καν ξεκινήσει γι' αυτόν η σεζόν. Θυμίζουμε ότι έχασε και την προετοιμασία, ενώ στη συνέχεια έπαθε και υποτροπή. Ο Γκάρι λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς της Μπρατισλάβας υπέστη και νέο μυϊκό τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τη Σλόβαν αλλά και το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ευχάριστα, όμως, είναι τα νέα που έρχονται από τον Ρέντη για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, είναι για να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν λέμε ότι θα παίξει βασικός, αφού κάτι τέτοιο θα εμπεριέχει και ρίσκο μην τυχόν υποστεί νέο τραυματισμό.

Τουλάχιστον ο Ροντρίγκες θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και αυτήν τη φορά η επάνοδός του στη δράση θα γίνει με πιο νορμάλ τρόπο αφού είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έναν παίκτη που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα