Ναντ: Εκνευρισμός για Παρί, «μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Η διαιτησία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) εξακολουθεί να απασχολεί τη Ναντ, αλλά ο Κομπουαρέ στρέφει την προσοχή στον Ολυμπιακό. 

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) στο «Μποζουάρ» για το γαλλικό πρωτάθλημα έχει η Ναντ, κάτι που εκφράστηκε δημοσίως από τον προπονητή της, τον Αντουάν Κομπουαρέ. Τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αλλά και σε άλλες δηλώσεις του.

Η Ναντ δε στέκεται μόνο στην αποβολή του Φάμπιο με απευθείας κόκκινη πολύ νωρίς στο ματς κι ενώ είχε ήδη γίνει το 0-1 από τον Εμπαπέ, αλλά ειδικά στη φάση του πρώτου γκολ. Θεωρούν άπαντες και το δήλωσε ο Κομπουαρέ ότι πριν ο Μέσι δημιουργήσει το γκολ για τον Γάλλο σούπερ σταρ, είχε προηγηθεί φάουλ του Σαράμπια στον Καστεγέτο που δεν είδε ο διαιτητής και οι συνεργάτες του.

Η Ναντ προσπαθεί να αφήσει πίσω της την ήττα από τους Παριζιάνους και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στο ματς με τον Ολυμπιακό (8/9), στο οποίο θέλει τη νίκη και για αντίδραση σε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο. Ετοιμάζεται να παίξει πολύ επιθετικά και με πίεση από την αρχή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του απέναντι σε μία άμυνα που ειδικά στις θέσεις των στόπερ παρουσιάζει φέτος αρκετά προβλήματα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα