ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ομάρ: «Δουλέψαμε πολύ, είμαστε έτοιμοι»

Ο Νορβηγός μπακ στη συνέντευξη Τύπου κράτησε χαμηλά την μπάλα και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να “απαντήσει” στην όποια αντίδραση της Μπέρνλι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι “σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε φαβορί”.

Αναλυτικά:

Η αλήθεια είναι πώς έχω εμπειρία από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Εχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς. Ξέρουμε ποια είναι η Μπέρνλι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Για τον τίτλο του “φαβορί” που σας έχουν δώσει οι Άγγλοι, ποια είναι η άποψή σου;

Όχι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται σε ΄δου παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον το ίδιο καλοί, αν όχι καλύτεροι για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Τι πρέπει να κάνετε αύριο;

Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση για να πάρουμε ένα πλεονέκτημα και να έχουμε το παιχνίδι με το μέρος μας. Πώς θα γίνει αυτό; Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει το ματς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πλευρά μας.

Είχατε μελετήσει το παιχνίδι της Μπέρνλι πριν από το 3-1. Μετά το ματς αλλάξατε κάποιες σκέψεις σας για το ποια είναι η Μπέρνλι;

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως δεν πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα μία ομάδα μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού τους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε περίπου πώς θα εμφανιστεί, δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς ο τρόπος παιχνιδιού τους. Σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού τους. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα