Δώστε κι άλλα - Ο Ολυμπιακός ζητά εισιτήρια για το Σαν Σίρο

Τεράστια η ζήτηση από τους φίλους των ερυθρόλευκων που θέλουν να βρεθούν στο Μιλάνο

Επίσημο αίτημα στη Μίλαν προκειμένου να του παραχωρηθούν επιπλέον εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης Οκτωβρίου κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν ότι τα 5.500 εισιτήρια που έχουν εξασφαλίσει οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ λίγα καθώς είναι περισσότεροι οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο Σαν Σίρο.

Το πιθανότερο είναι ότι η Μίλαν θα απαντήσει θετικά στο συγκεκριμένο αίτημα και μάλιστα εντός της ημέρας οπότε και οι Πειραιώτες θα γνωρίζουν αν και πόσα εισιτήρια επιπλέον θα τους παραχωρηθούν.

Αρκετοί είναι αυτοί που θα μεταβούν στο Μιλάνο μεμονωμένα αλλά οι περισσότεροι μέσω των εκδρομών της Θύρας 7. Η σχετική ανακοίνωση:

«Δεν θα μπορούσε να λείπει η ΘΥΡΑ 7 από το πρώτο εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα στο Μιλάνο… Πάμε ρε μάγκες όλοι μαζί να τρελάνουμε και το Σαν Σίρο… Τα ερυθρόλευκα πούλμαν ξεκινάνε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ( Πάτρα- Ανκόνα) και επιστρέφουν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου… με τιμή συμμετοχής 235 ευρώ συν το εισιτήριο του αγώνα… Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε 4κλινη καμπίνα, και 1 διανυκτέρευση με πρωϊνό στο Μιλάνο… Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη σε όλους τους συνδέσμους της Θύρας 7…».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα