Δεν πάει στην Τούμπα η Τσέλσι

Ούτε η αποστολή, ούτε ο προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Σάρι, θα βρεθούν στην Τούμπα για την καθιερωμένη προπόνηση και τη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο πριν από το ματς η λονδρέζικη ομάδα δεν πρόκειται να επισκεφθεί το γήπεδο του «δικεφάλου του Βορρά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Τσέλσι, η λονδρέζικη ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Λώλα στη Σουρωτή (ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά) στις 17:15 της Τετάρτης (19/9).

Ο δε προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Σάρι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την ίδια μέρα στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, την παραμονή του αγώνα θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα