Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς - Ο... 100άρης, αυτός που κερδίζει τον Μιράντα και ο «Τόρο»

Οι πιθανότητες να μείνει εκτός ο Λάζαρος, ποιος μπορεί να παίξει στη θέση του και αυτοί που αφήνει εκτός ο Πορτογάλος

Προανήγγειλε αλλαγές δείχνοντας ότι εν όψει Μπέτις βλέπει διαφορετικά τα πράγματα λόγω της κόπωσης ορισμένων παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος για τον αποψινό αγώνα ((22:00 - Cosmote 3), είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεται αλλαγές προσώπων. Μένει να δούμε αν όντως θα προχωρήσει σε αυτές.

Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Αλέξης Βιρβίλης, ο Γιασίν Μεριά, σε ασκήσει τακτικής που έγιναν φάνηκε να κερδίζει τον Μιράντα για να βρεθεί πλάι στον Βούκοβιτς.

Επίσης, ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο δίδυμα στα χαφ. Αρχικά τον Μποουχαλάκη με τον Καμαρά, αλλά στη συνέχεια έβγαλε τον Μπουχαλάκη και έβαλε δίπλα στον Καμαρά τον Νάτχο. Ο Γκιγιέρμε από την πλευρά του ήταν στην υποτιθέμενη ομάδα των αναπληρωματικών, αρχικά με τον Νάτχο και εν συνεχεία με τον Μπουχαλάκη. Με λίγα λόγια, ο ισραηλινός χαφ, που έχει ανεβασμένη ψυχολογία με το νικητήριο γκολ κόντρα στον Αστέρα, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ανδρέα. Αν ο Νάτχο παίξει, θα φτάσει τις 100 Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Ο τρίτος που μπορεί να βρεθεί στην 11άδα είναι ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ κυκλοφόρησε ακόμα ένα σενάριο που θέλει τον Φετφατζίδη να παίζει στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

Αυτοί που μάλλον έχουν το προβάδισμα σε σχηματισμό 4-3-2-1 είναι οι Γιαννιώτης, Τοροσίδης (ο Ομάρ αν ξεπεράσει την ίωση), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Νάτχο (Μπουχαλάκης), Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος (Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα