Ολυμπιακός: Δεν ήθελε με τίποτα να το χάσει ο Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να μην παίξει με την Μπέτις, ακόμα και την ημέρα που δεν έκανε καθόλου προπόνηση λόγω της ίωσης.

Μαζί με τον Βούκοβιτς και τον Γιαννιώτη διεκδίκησε τον τίτλο του MVP. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει μπει με το πόδι στο γκάζι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Αν εξαιρεθεί η εμφάνιση στην Αγγλία με την Μπέρνλι, όπου εκεί σχεδόν όλος ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα, δεν υπάρχει παιχνίδι που ο Ομάρ να μην βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Ο Νορβηγός με την εικόνα του στον Ρέντη το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του.

Βέβαια, ο 27χρονος δεξιός μπακ το έλεγε από παραμονή του ματς. “Εγώ θα παίξω”, έλεγε και ξαναέλεγε, παρότι δεν βγήκε καθόλου στο γήπεδο για προπόνηση λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, λίγοι πίστευαν ότι ο Ομάρ θα κατάφερνε να ξεπεράσει την ίωση και να έδινε το “παρών”. Στον Τοροσίδη είχαν ποντάρει τα... λεφτά τους, ότι ο Βασίλης θα ήταν αυτός που θα βρισκόταν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ελαμπντελαουί όμως δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει. Βγήκε το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο του Ρέντη για να κάνει έντονο ατομικό, έτσι ώστε να καλύψει τη μία μέρα προπόνησης που έχασε!

Στη συνέχεια μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς, του είπε “είμαι έτοιμος”, ο Πορτογάλος τού είπε ότι θέλει να τον δει και το απόγευμα, αλλά ο Νορβηγός ανένδοτος. “Θα είμαι εντάξει”, του ξανάπε. Και χωρίς δεύτερη σκέψη τον έριξε στη μάχη απέναντι σε μία ομάδα που έχει ένα σωρό “διαβολάκια” από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Ενόψει Πανιωνίου πάντως είναι ανοικτό αν θα χρησιμοποιηθεί. Ίσως εκεί δούμε τον Τοροσίδη. Θα φανεί στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Ο Ομάρ από την πλευρά του πάντως δεν θέλει να κάτσει στον πάγκο. Ίσα-ίσα που επιθυμεί να δώσει το “παρών” στη Ν. Σμύρνη. Απλώς το παιχνίδι της Δευτέρας είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει κάποιες ανάσες ο Μαρτίνς ενόψει της τριάδας αγώνων – φωτιά που ακολουθεί με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα