Παίζει το κεφάλι του ο Γκατούζο (και) με τον Ολυμπιακό

Τα τρία επόμενα παιχνίδια της Μίλαν, με Σασουόλο, Ολυμπιακό και Κιέβο θα είναι κρίσιμα για το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Η Μίλαν πάει από το κακό στο χειρότερο. Βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και στο Europa League δεν γοήτευσε στον πρώτο αγώνα της στη φάση των ομίλων (1-0 την Ντουντελάνζ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε δύσκολη θέση, μετά από τις τρεις ισοπαλίες με Κάλιαρι, Αταλάντα και Έμπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες, μάλιστα, φέρονται να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του νέου προπονητή κι έχουν ακουστεί τα ονόματα του Αντόνιο Κόντε που είναι ελεύθερος μετά το διαζύγιο με την Τσέλσι αλλά και του τεχνικού διευθυντή του κλαμπ, Λεονάρντο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γκατούζο βρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην προλάβει ούτε το ματς με τον Ολυμπιακό (την προσεχή Πέμπτη 4/10) για το Europa League.

Φυσικά ο Γκατούζο ρωτήθηκε για τον Κόντε και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Δεν μπορώ να σκεφτώ το φάντασμα του. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου επαγγελματικά, δεν παραχωρώ τίποτα σε κανένα. Κάνω τις επιλογές και είμαι ο πρώτος υπεύθυνος αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και των οπαδών. Ξέρω ότι πρέπει να κερδίσω τα παιχνίδια. Αν δεν συμβεί αυτό, οι άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα