Θέλει «απάντηση» σε Γκενκ και «ρεβάνς» από Ολυμπιακό

Ο νέος προπονητής της Σερβέτ, Ρενέ Βάιλερ, θα επιδιώξει να αποκλείσει την Γκενκ στο Champions League, αλλιώς να πάρει ρεβάνς από τον Ολυμπιακό. 

Η Σερβέτ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει την Γκενκ ώστε να συνεχίσει στο Champions League, κάτι που είναι και ο μεγάλος στόχος του νέου προπονητή της, του Ρενέ Βάιλερ.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στο Βέλγιο ως κόουτς της Άντερλεχτ και γνωρίζει καλά την Γκενκ, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για την Σερβέτ, η οποία αναμφίβολα είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Σε περίπτωση αποκλεισμού της η ελβετική ομάδα θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Europa League και ο Βάιλερ θα έχει την ευκαιρία για ρεβάνς από την ελληνική ομάδα. Ήταν προπονητής στη Λουκέρνη, όταν ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Πορτογάλου είχε αποκλείσει άνετα και με δύο νίκες (4-0 και 3-1) την ομάδα του Βάιλερ.

Τώρα μπορεί να παίξει ξανά προκριματικά με τον Ολυμπιακό και να έχει αντίπαλο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην δική του ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την ελληνική ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα