Λυκογιάννης: Έτσι ο Ολυμπιακός θα πάρει αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που αγωνίζεται στην Κάλιαρι, ακτινογραφεί τη Μίλαν για λογαριασμό του ΦΩΤΟΣ.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ξέρει καλά τη Μίλαν και τη μεταφέρει στο… πιάτο σας με όσα λέει στο «ΦΩΣ» για την αυριανή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ο Λυκογιάννης στην ανάλυση που μας έκανε για τους «ροσονέρι» στάθηκε στον Σούσο τον οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για το συγκρότημα του Γκατούζο.

«Προσοχή στον Σούσο, αλλά υπάρχουν κι άλλοι»

«Είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ δυνατή, αλλά από τη μέση και μπροστά. Στην άμυνα έχει τα θέματα της, αλλά με τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ζημιές από τα πλάγια. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή για μένα ο Σούσο και ο Τσαχλάνογλου. Αυτοί προσπαθούν να παίξουν από τα πλάγια με τον Σούσο. Ψάχνουν πάντα τον Σούσο για να πάει στο ένας εναντίον ενός. Εκεί πρέπει να παίξει καλά τις πλευρές ο Ολυμπιακός και να γίνεται ντουμπλάρισμα και από τον χαφ. Αν μείνει μόνος του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Σούσο είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος. Είναι ο παίκτης κλειδί για τη Μίλαν. Για τον Ιγκουαΐν δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι γνωστή η αξία του, αλλά δεν ξέρουμε και αν θα παίξει. Μακάρι να μην παίξει ο Σούσο και να έχουν δίκιο τα ρεπορτάζ, αλλά αν δεν παίξει να ξέρεις θα βάλει τον Καστιγέχο που είναι ίδιο στυλ. Μπαίνει από δεξιά και αυτός συγκλίνει και σουτάρει και θέλει ντουμπλάρισμα να μην τους αφήσεις να πάνε στο ένας εναντίον ενός», είπε ο Λυκογιάννης.

«Στην κόντρα θα της κάνει ζημιά»

Συνεχίζοντας στάθηκε στα αμυντικά προβλήματα που έχει η Μίλαν, αλλά και στον τρόπο που την αντιμετώπισε πριν ένα μήνα η Κάλιαρι: «Αμυντικά έχουν θέματα και εκεί μπορεί να τους χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Με τον Ποντένσε σε αντεπιθέσεις μπορεί να χτυπήσει. Είναι και θέμα τύχης για να έρθει το αποτέλεσμα, γιατί είδαμε και με τον ΠΑΟΚ τι έγινε που δεν υπήρχε τύχη.
Εμείς περιμέναμε στην άμυνα και παίζαμε στην κόντρα. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στην άμυνα και κάναμε ντουμπλάρισμα στον Σούσο. Ο χαφ γύριζε μαζί με τον μπακ και πηγαίναμε δύο εναντίον ενός για να τον σταματήσουμε. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει στην άμυνα, αλλά όλη η τετράδα έχει θέματα. Είναι καλοί παίκτες, αλλά έχουν στιγμές αδράνειας».

«Θα έχει πίεση ο Γκατούζο, δύσκολο το Σαν Σίρο»

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί στο Μιλάνο ένα περίεργο κλίμα και για τον Γκατούζο με τον Λυκογιάννη να σχολιάζει: «Πράγματι υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στη Μίλαν και για τον Γκατούζο που ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα. Θα υπάρχει πίεση σε αυτό το παιχνίδι και ίσως να είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Γιατί όχι και να μην πάρει αποτέλεσμα. Αν παίξει σοβαρά και με λίγο τύχη μπορεί. Χρειάζεται σεβασμός γιατί η Μίλαν είναι Μίλαν και πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του διεθνούς μπακ και στάθηκε στη δύναμη που έχει μέσα στο γήπεδο της η αυριανή αντίπαλος των Πειραιωτών: «Έχω παίξει στο Σαν Σίρο με αντίπαλο την Ίντερ. Είναι πολύ δύσκολο γήπεδο. Γίνεται φοβερή ατμόσφαιρα και είναι δύσκολο που ασκεί μεγάλη πίεση», σχολίασε και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ επισήμανε πως θα ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί: «Το έψαξα να έρθω στο γήπεδο, αλλά είναι μακριά και έχω προπόνηση. Δεν προλαβαίνω να έρθω. Ελπίζω, όμως, να πάνε όλα καλά και τους εύχομαι καλή επιτυχία», υπογράμμισε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αυτό το διάστημα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα