Ολυμπιακός: «Κάψα» του Ιγκουαΐν να παίξει στο ματς του «Σαν Σίρο»!

Αν και προέρχεται από τραυματισμό, ο Αργεντινός επιθετικός της Μίλαν θέλει να αγωνιστεί ακόμη και βασικός στο ματς. Οπότε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Σισέ και Μεριά θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους... δεκατέσσερα.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία ανέφεραν ότι ο Ιγκουαΐν ναι μεν είναι στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι ο Γκατούζο να χρησιμοποιήσει τον Κουτρόνε στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Αργεντινό φορ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιγκουαΐν προέρχεται από μυικό τραυματισμό και η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου στο 2-2 με την Αταλάντα στο «San Siro». Ο Γκατούζο λοιπόν φερόταν να σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Αργεντινό.

Είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα ή υπάρχει κάπου και μία δόση από… κρυφτούλι; Αν ερμηνεύουμε σωστά τις τελευταίες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Μίλαν, ο Ιγκουαΐν «καίγεται» να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα, να παίξει ακόμη και βασικός, παρότι εδώ και δύο εβδομάδες βρισκόταν στα... πιτς.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν αγωνιστεί ο Αργεντινός, τότε οι Σισέ και Μεριά που αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Είναι διαφορετικό να παίζει ο Κουτρόνε των 19 τερμάτων συνολικά στην καριέρα του και διαφορετικό ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ιγκουαΐν των… 266 γκολ με τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Εθνικής Αργεντινής (Ελπίδων και Ανδρών).

Ο Κουτρόνε θεωρείται ένα από τα παιδιά που στο Μιλάνο το πιστεύουν πολύ ότι θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον βασικό φορ της Εθνικής Ιταλίας. Προς το παρόν, όμως, ο Ιγκουαΐν είναι ο παίκτης που μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του προκαλεί μία ανησυχία στους εκάστοτε αμυντικούς που αναλαμβάνουν το μαρκάρισμά του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα