Γκατούζο: «Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα»

ΜΙΛΑΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O Τζενάρο Γκατούζο παρά το 3-1 δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της Μίλαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια τη Μίλαν με 3-1. «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά μπορούμε να εφαρμόσουμε καλύτερα το 4-4-2, διότι σήμερα στη μεσαία γραμμή πιέσαμε με λάθος τρόπο»

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι γιατί ειλικρινά δεν είμαι ικανοποιημένος με τα περισσότερα που κάναμε στο τερέν. Έπρεπε να γεμίσουμε καλύτερα την περιοχή».

Αναφερόμενος στην αλλαγή του Κουτρόνε είπε: «Ο Πάτρικ έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ και παρότι ότι δεν είναι 100%, κάνει πράγματα που είναι καλά για όλη την ομάδα»

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Γκατούζο απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

-Θεωρείτε ότι κάνατε λάθος που δεν ξεκινήσατε τον Κουτρόνε και τον Τσαλχάνογλου και το διορθώσατε με τις αλλαγές τους;

Μέχρι χθες μου λέγατε ότι δεν τους βγάζω ποτέ, σήμερα με ρωτάτε αυτό. Μπήκαν και άλλαξαν το ρυθμό του αγώνα. Ο Κουτρόνε είχε θέματα και ήταν με αγωγή γιατί ήταν τραυματίας. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα, δεν αμυνόταν καλά και με την είσοδο αυτών των παικτών άλλαξε το παιχνίδι.

-Ήταν σωστή η ιδέα σας να παίξετε με δύο επιθετικούς μετά την είσοδο του Κουτρόνε;

Πρέπει να γίνουν δοκιμές. Θεωρώ ότι και ο Σούσο έκανε καλές σέντρες στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και κράτησε σωστά τη μπάλα.

-Πιστεύετε ότι η ομάδα σας βελτιώνετε σύμφωνα και με την εικόνα της στα τελευταία δύο παιχνίδια;

Βλέπω βελτίωση στην ομάδα μου. Τεχνικά η ομάδα παίζει καλά. Πρέπει να διαβάζουμε καλύτερα όταν δεν έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ο Σούσο παίζει καλά, ενώ ο Μποναβεντούρα δεν μπορεί να αποδώσει τόσο καλά σε αυτό το σύστημα.

-Θεωρείτε ότι η ομάδα υπέφερε στο κέντρο;

Το κέντρο του Ολυμπιακού είναι πολύ ποιοτικό. Είχε κατοχή της μπάλας, έβγαινε σωστά στη μπάλα. Ο Ολυμπιακός είχε θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Μίλαν αν πρέπει να βελτιωθεί κάπου θα πρέπει να βελτιωθεί συνολικά όχι μόνο στο κέντρο της.

-Πολλές φορές έχετε πει ότι ο Μπίλια είναι απαραίτητος στην ομάδα. Θεωρείτε ότι μπορεί να παίξει κάποιος άλλος στη θέση του;

Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τη Μίλαν.

-Τι πρέπει να κάνει η Μίλαν για να γεμίσει ξανά το γήπεδο της;

Η ώρα δεν βοήθησε καθόλου να γεμίσει το γήπεδο. Η σωστή ώρα για να παίζουμε είναι αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί θα πρέπει να γυρίσουμε γιατί αυτά τα ματς έχουν χάσει την αίγλη τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα