Προκριματικά Europa League: Αέρας πρόκρισης για Σερίφ Τιράσπολ και Σλάβια Πράγας

Με σκορ 5-1 σάρωσε την Μπάτε Μπορίσοφ η Σέριφ Τιράσπολ με τη Σλάβια Πράγας να επικρατεί εύκολα με 3-0 επί τηνς Ντνίπρο για τα προκριματικά του Europa League.

Με αέρα πρόκρισης θα πάνε στις επαναληπτικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Europa League οι Σερίφ Τιράσπολ και Σλάβια Πράγας που επικράτησαν επί των Μπάτε Μπορίσοφ και Ντνίπρο αντίστοιχα.

Σερίφ Τιράσπολ - Μπάτε Μπορίσοφ 5-1

Οι Μολδαβοί μπήκαν δυνατά στο ματς και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ τον Ανκέγε και Μπαντόλο στο 12' και στο 32' αντίστοιχα. Το 3-0 ήρθε με τη σέντρα του δέυτερου μέρους στο 46' πάλι από τον Ανκέγε με τη Μπάτε Μπορίσοφ να μειώνει στο 50' με τον Μπάνε. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με δύο γκολ του Γιανσάν.

Σλάβια Πράγας - Ντνίπρο 3-0

Αποφασισμένη μπήκε η Σλάβια Πράγας στην αναμέτρηση κόντρα στους Ουκρανούς αφού βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 5' με τον Σχράντζ με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2-0 στο 37'. Οι Τσέχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 58' μετά από αποβολή του Ογκμπού, κάτι που όμως δε τους πτόησε αφού πέτυχαν το 3-0 στο 80' με τον Βάλεμ.

Νωρίτερα προβάδισμα πρόκρισης ενόψει των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Europa League πήραν και οι Χάκεν και Καραμπάγκ απέναντι σε Ζαγκίρις και Ελσίνκι νικώντας με 1-3 και 2-1 αντίστοιχα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα