Ο Μαρτίνεθ μας είχε προειδοποιήσει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την τεσσάρα επί του Ατρόμητου είχε προειδοποιήσει τους πάντες.

Ούτε μήνας δεν πέρασε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δικαιώθηκε για τα όσα είχε υποστηρίξει μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τι είχε δηλώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού; «Να μην είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι μετά από ένα καλό αποτέλεσμα και υπερβολικά στενοχωρημένοι μετά από αρνητικό αποτέλεσμα».

Μάλιστα έχει μεγαλύτερη αξία η δήλωσή του, γιατί είχε γίνει ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό σε επίσημο αγώνα, ύστερα από πέντε μήνες, και ξαφνικά λοιπόν μέσα σε ένα βράδυ, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έγινε ομάδα της γειτονιάς.

Δεν κάνει ο ένας, λίγος ο άλλος. Λάθος οι αλλαγές του προπονητή. Κοιμάται εκείνος, σέρνεται ο διπλανός του.

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται σιγά-σιγά και θέλει χρόνο και υπομονή. Λάθη γίνονται και θα ξανά γίνουν. Είναι αφύσικο μέσα σε 2-3 μήνες οι «ερυθρόλευκοι» να πετάνε και να πηγαίνουν «τρένο».

Ο Μαρτίνεθ δεν είναι «μάγος». Είναι ένας προπονητής που δουλεύει, έχει πλάνο και ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ξανά ταυτότητα και η αλήθεια είναι πως χθες (21/9) δεν άξιζε να χάσει αλλά έτσι είναι η μπάλα.

Υ.Γ. Για όσους δεν το κατάλαβαν το ίδιο είπε χθες (21/9) βράδυ και ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον. Την Κυριακή με τον Ολυμπιακό... κοιμόταν και χθες (21/9) ξύπνησε ο Αργεντινός. Όπως ο Μπαρτζώκας στον ημιτελικό του φάιναλ φορ με τη Μονακό στο Κάουνας. Κοιμόταν ένα ημίχρονο κόντρα στους Γάλλους και... ξύπνησε στο τρίτο δεκάλεπτο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα