Μόγιες: «Τρομερή ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός, μίλησα με Μαυροπάνο, ξέρω καλά τον Ποντένσε»

Ο Ντέιβιντ Μόγες μίλησε με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του και την ελληνική ομάδα ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (26/10). Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ. 

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έκρυψε τις δυσκολίες που περιμένει να συναντήσει η Γουέστ Χαμ από μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και με τη δύναμη της έδρας να παίζει μεγάλο ρόλο, κάτι άλλωστε που θυμάται κι από τότε που ήταν τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αγγλικής ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης (26/10) με τον Ολυμπιακό για το Europa League

Ο Μόγιες μίλησε αρχικά για τον χαμό του προέδρου της Έβερτον που τον είχε βοηθήσει να βρει δουλειά στην Premier League.

Δεν ταξίδεψε ο Κούφελ, ο Τζόνσον και ο Κρέσγουελ είναι εδώ θα δούμε εάν θα τους χρησιμοποιήσουμε.

Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, είναι ενθουσιώδεις οι οπαδοί. Αγαπάμε όλοι το ποδόσφαιρο, περιμένω καλή συμπεριφορά από τους δικούς μας και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Δε με ανησυχεί ότι έγινε διακοπή στο ελληνικό ντέρμπι. Ήρθαμε να παίξουμε έναν αγώνα. Το κοινό του Ολυμπιακού αγαπά την ομάδα του, δεν θα ρισκάρει να τιμωρηθεί η ομάδα του και θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι.

Θυμάμαι την προηγούμενη εμπειρία μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ένα δύσκολο ματς εδώ το 2014, αλλά είχαμε νικήσει στο Ολντ Τράφορντ 3-0 και περάσαμε. Είναι εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, πολύ έμπειρη ομάδα με θητεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Με πολύ φανατικό κόσμο.

Οι οπαδοί είναι ένθερμοι παντού, στην Αγγλία έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά είναι όμορφο να βλέπεις τέτοιες ατμόσφαιρες. Ως παίκτης της Σέλτικ θυμάμαι πολύ ένα ματς με τη Γιουβέντους.

Δεν είμαστε σαν τον Ολυμπιακό που παίζει Ευρώπη κάθε χρόνο, αλλά έχουμε κάνει πολλά την τελευταία διετία. Ελπίζω να κερδίσουμε ξανά ένα τρόπαιο. Αύριο θα είναι πολύ δύσκολο ματς και προετοιμαζόμαστε για αυτό.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μαυροπάνο για τον Ολυμπιακό και για τον Ποντένσε: «Ναι έχω μιλήσει με τον Ντίνο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Φυσικά ξέρω πολύ καλά τον Ποντένσε από τη θητεία του στην Αγγλία, γενικά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το ματς. Θα γνωριστούμε καλά με τον Ολυμπιακό αφού θα ξαναπαίξουμε αμέσως μετά στο Λονδίνο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα