Μόγιες: «Είμαι απογοητευμένος, άτυχος στα προηγούμενα δύο ματς ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες εξήγησε τους λόγους της ήττας της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Αναλυτικά:

Κάνατε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και σταμάτησε το αήττητο σερί στην Ευρώπη…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν όντως ένα ημίχρονο που δεν παίξαμε όσο έπρεπε. Έληξε το αήττητο σερί των 17 αγώνων. Οι ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ γίνονται όλο και καλύτερες.

Είστε απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας σας στο πρώτο ημίχρονο;

Είμαι απογοητευμένος γενικότερα από την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση είμαστε φρέσκια ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού παίζουμε μόλις δύο χρόνια. Σταμάτησε το αήττητο σερί μας, αλλά συνεχίζουμε.

Θα μας σχολιάσετε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο;

Σε ότι έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Ήταν ένα εξαιρετικό κοινό. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε επαφή με τους επιθετικούς μας.

Πιστεύετε ότι έλειψε από την ομάδα σας φρεσκάδα;

Ελπίζω την Κυριακή να έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της Πρέμιερ Λιγκ. Κάθε λίγκα είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον επόμενο αγώνα.

Θεωρείτε ότι επηρέασε την ομάδα σας το ροτέισον που κάνατε;

Σε ότι έχει να κάνει με το ότι έχουμε να παίξουμε πολλούς αγώνες είναι κλειδί το ροτέισον. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους παίκτες για να είμαστε έτοιμοι. Το ρεκόρ νικών που είχαμε ήρθε χάρη στις πολλές αλλαγές που κάναμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αγώνων.

Είδαμε τον Πακέτα και τον Αντόνιο να παίζουν αρκετά σκληρά, ενώ η Γουέστ Χαμ δεν έχει δείξει ότι είναι βρώμικη ομάδα…

Ο Πακέτα και ο Αντόνιο είναι δύο σημαντικοί παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ με εξαιρετικό παρελθόν.

Θα μας σχολιάσετε τη φάση που σκοράρει ο Φορτούνης;

Έπαιξε πολύ καλά ο Φορτούνης και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στα δύο προηγούμενα ματς. Γνωρίζαμε τι μας περιμένει, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση ως ομάδα να ανταπεξέλθουμε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα