ΑΕΚ: Eκτός αποστολής οι Πινέδα και Πόνσε με Άγιαξ!

Πλην των απουσιών των Αραούχο, Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς οι ΑΕΚ θα στερηθεί στον «τελικό» του Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ τον τραυματία Πόνσε αλλά και τον Πινέδα, που έμειναν εκτός αποστολής.

«Λαβωμένη» θα παραταχθεί κόντρα στον Άγιαξ, στην Ολλανδία (14/12, 22:00) για τον «τελικό» της... 3ης θέσης του 2ου ομίλου του Εuropa League η ΑΕΚ.

Πλην των απουσιών των Αραούχο, Στάνκοβιτς (τραυματίες) και Γκατσίνοβιτς (τιμωρημένος) αλλά και τους Κάλενς, Φαν Βέερτ, Ζίνι, που δεν είναι στην ευρωπαϊκή η «Ένωση» θα στερηθεί στη «Γιόχαν Κρόφι Αρένα» τους Πινέδα και Πόνσε, που έμειναν εκτός αποστολής και δεν «πέταξαν» για τις Κάτω Χώρες!

Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση της Τρίτης στην Ελλάδα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε καν αποστολή και σήμερα στην προπόνηση της Ολλανδίας μάθαμε ότι δεν είναι με την υπόλοιπη αποστολή οι Ορμπελίν Πινέδα και Εζεκίελ Πόνσε.

Μάλιστα, για τον Μεξικανό οι πληροφορίες λένε πως το πρόβλημα τραυματισμού δεν είναι μυϊκό, σε αντίθεση με την υπόθεση Πόνσε που όλα δείχνουν πως έχει μυϊκό τραυματισμό, σημαίνοντας συναγερμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ!

Οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής ενώ ήταν απόφαση του Αργεντινού τεχνικού να μη γνωστοποιηθεί η είδηση πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα