Πιόλι: «Να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να πάρουμε το Europa League»

Το σύνθημα τίτλου του προπονητή της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ενόψει του αγώνα με την Σλάβια Πράγας στους «16» του Europa League.

Την κατάκτηση του Europa League έχει θέσει ως στόχο στη Μίλαν ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι. Σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (7/3) πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας για τους «16» της διοργάνωσης, είπε σε δηλώσεις του:

«Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας κόντρα στην Λάτσιο από τεχνική άποψη, αλλά δείξαμε τη σωστή νοοτροπία. Πλησιάζει η κρισιμότερη στιγμή της σεζόν και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Europa League, αλλά θα πρέπει καταρχήν να είμαστε ικανοί για να περάσουμε τον γύρο. Είναι λανθασμένη προσέγγιση να κοιτάζουμε πολύ μακριά. Παίζουμε με μία ομάδα που στους ομίλους έχασε μόνο ένα ματς, απέναντι στην Ρόμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι μία ομάδα (σ.σ. η Σλάβια Πράγας) που παίζει με μεγάλη ένταση, που τρέχει πάρα πολύ και το κάνει καλά. Παίζουν με τρεις επιθετικογενείς παίκτες που είναι κοντά ο ένας με τον άλλον, είναι γρήγοροι και έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το Champions League δεν ανήκει πια στο παρόν μας. Αυτό έγινε γιατί δεν είχαμε υπέρ μας τις λεπτομέρειες στα κρίσιμα παιχνίδια και όχι για τις εμφανίσεις μας. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Europa League, επειδή είμαστε η Μίλαν και πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα