«Θα προσπαθήσει να πάρει την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Είναι ιδανική γι' αυτό η Ντουντελάνζ»

Μιλά για τον αποψινό αγώνα ο μοναδικός Έλληνας που παίζει στο Λουξεμβούργο, απορρίφθηκε από τους «ερυθρόλευκους», είναι κολλητός παίκτη του Παναθηναϊκού και φέρεται να... απαρνήθηκε τον Ολυμπιακό.

Είναι ο μοναδικός Έλληνας που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία του Λουξεμβούργου. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον 21χρονο που κάποτε δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό, είναι κολλητός παίκτη του Παναθηναϊκού και μίλησε για τον αποψινό αγώνα.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα tageblatt.lu αν και ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του, πλέον εξ αιτίας του Χατζηγιοβάνη υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας στόπερ της Χαμ Μπενφίκα γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1997 στο Λουξεμβούργο. Ο πατέρας του εργαζόταν τότε όπως και σήμερα στο Μεγάλο Δουκάτο. Πέντε χρόνια μετά τη γέννησή του, η οικογένεια επέστρεψε στο νησί της Λέσβου στο βόρειο Αιγαίο. Ο Παπαδόπουλος και ο αδελφός του Θωμάς μεγάλωσαν στη Μυτιλήνη. Εκεί γνωρίστηκε με τον Χατζηγιοβάνη που σήμερα παίζει στον Παναθηναϊκό. Πήγαιναν μαζί στο σχολείο και στην τοπική ομάδα «Οδυσσέας Ελύτης».

Το 2015 ο Παπαδόπουλος μετακόμισε με την οικογένειά του στο Λουξεμβούργο, όπου ο πατέρας του βρήκε επαγγελματικά μια νέα πρόκληση. Ο Χατζηγιοβάνης πήγε στον Παναθηναϊκό ενώ ο Παπαδόπουλος δοκιμάστηκε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Παναθηναϊκό, αλλά απορρίφθηκε.

Πλέον, ο ίδιος δηλώνει: «Έχω πλέον και υπηκοότητα Λουξεμβούργου εδώ και έξι μήνες. Το έκανα αυτό επειδή ελπίζω να κληθώ στην εθνική ομάδα κάποια μέρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παπαδόπουλος με τα χρόνια έγινε οπαδός του Παναθηναϊκού. «Έχουν τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα. Ωστόσο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιο επιθετικοί. Ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Ακόμα και τώρα που δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Υποστήριξα τη Ντουντελάνζ στον πρώτο αγώνα κι αυτό θα κάνω και τώρα. Μετά την προπόνηση θα δω το ματς στην τηλεόραση. Ο Τοπμέλερ θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Και η Ντούντελανζ μπορεί να το κάνει. Θα πόνταρα στις αντεπιθέσεις καθώς η Ντουντελάνζ είναι η ιδανική ομάδα γι' αυτό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα