Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το Kop με την Αταλάντα

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Την Πέμπτη (11/4) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Europa League και το Άνφιλντ γι’ ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι κατάμεστο σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Βέβαια αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν σημαίες στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της, στο περίφημο Kop. Ο λόγος που οι φίλοι των Reds προχωρούν σε αυτή την κίνηση έχει να κάνει με την αύξηση που αποφάσισε η διοίκηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Λίβερπουλ αποφάσισε να αυξήσει κατά 2% τις τιμές των εισιτηρίων και για το θέμα μίλησε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

«ο ότι δεν θα υπάρχουν σημαίες είναι ένα ζήτημα, είναι πάντως καλό που θα υπάρχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πάντως τις ανησυχίες που υπάρχουν. Δεν γνώριζα για το θέμα μέχρι τη συνέντευξη Τύπου.

Είναι προφανές πως θέλουμε τον κόσμο στο στάδιο και θέλουμε το γήπεδο να είναι προσιτό για όλους. Είμαστε ένας αυτοσυντηρούμενος σύλλογος, για όσο είμαι εδώ μπορώ να πω ότι κάθε λίρα που βγάζουμε πηγαίνει απευθείας στο ποδόσφαιρο,

Δεν είναι πεταμένα λεφτά, υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα που κάνει ο σύλλογος όπως έργο προς την κοινωνία, αλλά καταλαβαίνω 100% από που προέρχονται οι οπαδοί.

Είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση. Ίσως ξεκινήσουν με μία διαμαρτυρία και έπειτα υπάρχουν συζητήσεις. Θα ήταν πάντως χειρότερο αν υπήρχαν εκεί οι σημαίες και ουδείς άλλος.

Μεταξύ των δύο σφυριγμάτων θα πρέπει απλά να είμαστε Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα