Εuropa League: «Πάρτι» η Aταλάντα στο «Άνφιλντ» (0-3) και «διπλό» στο Μιλάνο η Ρόμα (0-1)!

Η Aταλάντα νίκησε με δύο γκολ του Σκαμάκα 3-0 την Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», ενώ η Ρόμα στον ιταλικό... εμφύλιο επιβλήθηκε 1-0 στο Σαν Σίρο της Μίλαν. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ...σφυροκόπησε την Γουέστ Χαμ (2-0), ενώ η Μπενφίκα επιβλήθηκε της Μαρσέιγ 2-1 στου προημιτελικούς του Εuropa League

Με το ενάμιση πόδι στην 4αδα του Europa League είναι η Ατάλαντα μετά την επίσκεψη της στο «Άνφιλντ» αφήνοντας πίσω της ...στάχτη και μπούρμπερη!

Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν ...παρέλαση στο ιστορικό γήπεδο του Λίβερπουλ «βουβαίνοντας» το αφού κέρδισαν 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιανλούκα Σκαμάκα που «χτύπησε» δις (38', 60') για την ομάδα του Γκασπερίνι.

Tη... χαριστική βοή στην ομάδα του Κλοπ (αήττητη 14 μήνες και 44 ματς εντός έδρας!) έδωσε ο Πάσαλιτς (83')

Tην ίδια στιγμή στο Μιλάνο η Ρόμα επικρατούσε με το μίνιμουμ σκορ της Μίλαν στον ιταλικό «εμφύλιο» αποκτώντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Ολίμπικο την άλλη βδομάδα.

Σκόρερ ο Μαντσίνι (17') από ασίστ του Ντιμπάλα για την ομάδα του Ντε Ρόσι.

Toν πρώτο (και μάλλον τελευταίο) λόγο για πρόκριση έχει κι η Μπάγερ Λεβερκούζεν νικώντας 2-0 την Γουέστ Χαμ στην «Μπάι Αρένα» με τα δύο γκολ να μπαίνουν μετά το 83' για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο!

Η προσεχής πρωταθλήτρια Γερμανίας προηγήθηκε με τον Χόφμαν και κατάφερε τη δεύτερη ...σφυριά στους Λονδρέζους με τον Μπονιφάς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος στην Λισαβώνα η Μπενφίκα νικώντας 2-1 την Μαρσέιγ απέκτησε σκορ προς υπεράσπιση στην Mασσαλία. Ράφα Σίλβα (16') και Ντι Μαρία (52') τα λουζιτανικά γκολ με τους «Φωκαείς» να μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης χάρη στον Ομπαμεγιάνγκ (67')

Οι πρώτοι προημιτελικοί (11/04)
Μίλαν-Ρόμα 0-1
(17' Mαντσίνι)

Λίβερπουλ-Αταλάντα 0-3
(38', 60' Σκαμάκα, 83' Πάσαλιτς)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ 2-0
(83' Χόφμαν, 90+1' Μπονιφάς)

Μπενφίκα-Μαρσέιγ 2-1
(16' Ράφα Σίλβα, 52' Ντι Mαρία - 67' Oμπαμεγιάνγκ)


Οι ρεβάνς (18/04)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα