Ο Φερέρ στήριξε τον Σετιέν- Πλήρης η Μπέτις με Ολυμπιακό

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αυριανό (29/11, 19.55) αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Ο Σετιέν ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «μπέτικος» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

O Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11αδα στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο κεντρικός αμυντικός, Σίντνεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει τη Μπέτις στον αυριανό αγώνα. Στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί το απόγευμα (28/11) ο Σετιέν θα συνοδεύεται από τον ποδοσφαιριστή Λο Τσέλσο.

Ο Ισπανός τεχνικός νιώθει πιο ασφαλής σήμερα μετά τις δηλώσεις στήριξης που έκανε χτες στο πρόσωπό του ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Λορέντσο Σέρα Φερέρ ο οποίος ρωτήθηκε αν κινδυνεύει η θέση του Σετιέν στον πάγκο.

Ο Φερέρ είπε ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή και ότι περιμένει βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ύστερα να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας ως τα Χριστούγεννα» δήλωσε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα