Ολυμπιακός: Η Μίλαν και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που κοίταζε!

Το παιχνίδι της Πέμπτης (13/12) είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ροσονέρι» για να ξαναδεί δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ θα μπορούσε να δει και άλλον έναν, αλλά αποχαιρέτησε πρόωρα το λιμάνι.

Έχει ένα σωρό ιδιαιτερότητες το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μίλαν την Πέμπτη (13/12, 22.00) στο Καραϊσκάκη. Πρώτα απ’ όλα το σημαντικότερο είναι ότι κρίνεται μία πρόκριση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Πειραιώτες να κυνηγούν νίκες είτε με τρία γκολ διαφορά, είτε με 2-0 ή 3-1. Μια αποστολή δηλαδή εξαιρετικά δύσκολη...


Στο... τραπέζι όμως θα πρέπει να βάλουμε και ένα «άρωμα» κατασκοπίας ή νέας «μελέτης» από πλευράς Μίλαν για δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχει στη «βάση δεδομέων» της.


Ο πρώτος είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο η Μίλαν έχει «σταμπάρει» από πέρσι τον Σεπτέμβριο όταν ακόμη ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν ακόμη στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.


Ο δεύτερος είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε κάνει εντύπωση στους Ιταλούς στο 0-0 με την Μπέτις, όταν η Μίλαν είχε στείλει «κατάσκοπο» για να δει τον Ολυμπιακό και τους Ισπανούς ενόψει των επόμενων αγώνων των «ροσονέρι» στους ομίλους του Europa Leauge.


Και ο τρίτος θα μπορούσε να είναι ο Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο δεν χρειάζεται φυσικά να γίνει κάποιο ειδικό σκάουτινγκ, αφού όλος ο πλανήτης γνωρίζει ποιος είναι ο Ιβοριανός. Μόνο που ο Γιάγια αποχαιρέτησε πρόωρα το λιμάνι και κατ’ επέκταση θα φανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο ασχολείται η Μίλαν μαζί του ή πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση ο μάνατζερ του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα