Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου (vid)

Η ουκρανική ομάδα επικράτησε της Μπόχουμ στο πρώτο τεστ που έδωσε στην Μαρμπέγια όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ουκρανική ομάδα έπαιξε μάλιστα και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπόχουμ και έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντιναμό, ο Σολ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ στο 29’ όταν ο Σαπαρένκο έστρωσε στον Τσιγκάνκοφ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά το γεγονός πως η Μπόχουμ πίεσε τους Ουκρανούς δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και η Ντιναμό κατάφερε να σημειώσει ακόμα δύο γκολ. Στο 69’ και στο 78’ ο Ρουσίν ήταν ο παίκτης που σκόραρε δύο φορές για την ουκρανική ομάδα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Κεντζιόρα, Σίντορτσουκ, Καντάρ, Μικολένκο (37' Πίβαριτς), Σεπέλιεφ, Μπουγιάλσκι, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς, Σολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπούσχαν, Πίβαριτς, Σαμπάνοφ, Σίντκλεϊ, Σμίρνεϊ, Κραβτσένκο, Χάρμας, Αλιμπέκοφ, Τσε-Τσε, Αντριέφσκι, Μπουένο, Ρουσίν, Σουπριάχα.

Μπόχουμ: Ντόρνεμπαχ, Χόγκλαντ, Μέιερ, Τσελόσι, Μπάουμγκαρτνερ, Λοσιγιά, Σαμ, Γιάνελτ, Ρόμλινγκ, Ζέλερ, Γκανβουλά, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κραφτ, Σοάρες, Βέινλαντ, Χίντερεστ, Γκουαμέρα, Φάμπιαν, Γκιουρκέμ, Χόλτκαμπ, Βέλερ, Κότσαπ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα