Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η τιμωρία του Καμαρά και οι τρεις τραυματισμοί υποχρεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Ολιμπίσκι».

Τα χέρια του Μαρτίνς δεν θα πούμε ότι είναι δεμένα ως προς το αν έχει ή δεν έχει εναλλακτικές επιλογές. Σίγουρα όμως μπορούμε να αναφέρουμε ότι το θέμα της ενδεκάδας το έχει λίγο – πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό του αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει στη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου στο Κίεβο.

Μετρημένα κουκιά είναι η ενδεκάδα. Από τη μία οι τραυματισμοί των Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Λάζαρου. Από την άλλη η τιμωρία του Καμαρά και οι αποκλεισμοί από την ευρωπαϊκή λίστα των Αβραάμ και Σολδάνο.

Κατά συνέπεια ο Μαρτίνς δεν έχει κάποιον “πονοκέφαλο” για το ποιους θα επιλέξει για την ενδεκάδα. Ένα ερωτηματικό υπάρχει και αυτό έχει να κάνει με το αν θα παίξει ο Ζιλ Ντίας που προέρχεται από έναν μικροτραυματισμό ή ο Μασούρας στο ένα “φτερό” της επίθεσης. Φαβορί παραμένει ο Πορτογάλος.

Κατά τ' άλλα, ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, με τους Τοροσίδη (δεξιά), Σισέ, Μεριά και Τσιμίκα (αριστερά) στην άμυνα. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο χαφ, στις δύο πτέρυγες της επίθεσης ο Ποντένσε και πιθανότατα ο Ζιλ Ντίας, ο Φορτούνης φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει και στην κορυφή θα είναι ο Αχμέντ Χασάν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα