Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Άρη στο Europa League

Δείτε τους αντίπαλους της ΑΕΚ, του Ατρομήτου, του Άρη στο Europa League και του ΠΑΟΚ εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλειστεί από τον Άγιαξ.

Βγήκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τα Play offs του Europa League και είναι οι εξής:

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σλόβαν Μρατισλάβας- Ντάνταλκ εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον τρίτο γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορά» θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας, και η ρεβάνς στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα.

Η Σπάρτα Πράγας ή η Τραμπζονσπόρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ΑΕΚ πριν τους ομίλους του Europa League εφόσον φυσικά η «Ένωση» ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο την Κραϊόβα.Σε μία τέτοια περίπτωση, η «Ένωση» θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των στο ΟΑΚΑ, στις 22 Αυγούστου, και θα πάει μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στην Τσεχία ή στην Τουρκία για τη ρεβάνς.

Με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Τέλος ο Άρης θα παίξει με την Παρτιζάν ή την Μαλάτιασπορ εφόσον αποκλείσει στον τρίτο γύρο του Europa League τη νορβηγική Μόλντε. Το πρώτο παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα